Stresstest med grundig analyse og gode råd

Lær deg å stresse mindre – ta stresstesten!

Føler du deg stresset, sliten eller har en indre uro? En god stresstest kan fortelle deg hva du kan jobbe med og hvordan du skal få til stressmestring. Positiv Endring har enerett i Norge på den gjennomprøvde, forskningsbaserte og internasjonalt anerkjente stresstesten.  Vi kan også tilby hjelp med resultatene og oppfølging med helsecoaching.

Gjør en analyse av stresset ditt:
PhD psykolog James C. Petersen har utviklet en grundig stresstest som gir en analyse av ditt stressnivå og synliggjør hvilke områder du har høy, middels og lav risiko for stress. Positiv Endring har etter nøye vurdering fått enerett på å tilby testen i Norge. Når du har tatt testen får du en detaljert analyse. I tillegg får du en 40 siders Stressmestergudie (på engelsk) med gode råd for å redusere stresset på de områdene du scorer høyt.

Testen tar bare ca 15 minutter, og du får resultatene dine umiddelbart for kr 790,-.
Vær oppmerksom på at du må ta hele testen når du har åpnet lenken. Det er ikke mulig å lagre svarene for å gå tilbake igjen og svare ferdig senere.

Hvis du skulle ønske å bli en virkelig Stressmester kan du lese videre om hvordan jeg kan hjelpe deg ytterligere med det gjennom helsecoaching.

 

 

Les mer om testen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *