REFERANSER

200px-Tine_company_logo“Etter selv å ha opplevd Kristin som coach ett år, var hun det naturlige valget når TINE Meieriet Øst skulle starte med helsecoaching. Kristin viser oppriktig interesse og involvering når hun coacher, og alle tilbakemeldinger tyder på at hun lykkes i å hjelpe via virkningsfulle spørsmål – stilt på den varme, engasjerte måten som er Kristins stil. Jeg er ikke i tvil om at Kristins helsecoaching har vært et viktig bidrag når sykefraværet vårt er betraktelig redusert. Lykke til videre Kristin!”

– Eva Hvam, Personalsjef TMØ


diplom-is_logo1“Vore samtaler var meget hyggelige. Det var godt at tale med en udenforstående, og én som ikke nødvendigvis var inde i det forretningsmæssige, så man fik nogle andre vinkler på sagen, en man selv så.
Herudover var det også en løbende påmindelse om at lægge vægt på de ting, man rent faktisk kan gøre noget ved.”

Torben Hemmingsen, Administrerende direktør Danmark


miljomerke_logo« Jeg har vært så heldig å høre flere foredrag av Kristin – det siste om stressmestring. Du må bare oppleve energien og roen Kristin utstråler samtidig – det er helt unikt! Hun formidler følsomme og personlige temaer på en måte som gir umiddelbar effekt og læring for deltakerne. Kristin må oppleves!»

Anita Winsnes, Administrerende direktør Miljømerking Norge


OC_Logo

 

logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *