Få nyhetsbrev! Jeg lover å ikke sende oftere enn to i måneden, og du kan melde deg av når som helst.

Hva er Lightning Process?

Lightning Process (LP) er et kurs som lærer deg hvordan du kan påvirke helsen og livet ditt i positiv retning. Dette lærer du ved å bruke teknikker som er basert på hvordan hjernen og kroppen jobber sammen, grunnleggende stressfysiologi og mulige årsaker til at du har de utfordringene du har. Jeg blir bare glad om du tar kontakt for å høre om kurset kan være noe for deg!

Kristin forklarer i videoen nedenfor hva LP-kurset går ut på og hvordan det har forandret livet til så mange til det bedre. Hun gir deg også noen tips til hvordan du kan starte med en gang.

 

Hva er egentlig Lightning Process? Kristin forklarer her hva 3-dagers kurset går ut på og hvordan det har forandret livet til så mange til det bedre. ❣️

 

Kurset i Lightning Process gjør deg i stand til å gjenkjenne de mønstrene som er årsaken til at kroppen er ”fastlåst” og gjør at du ikke har det livet du ønsker. LP gir deg en effektiv måte å stoppe disse reaksjonene i kroppen på en effektiv og skånsom måte.

I løpet av kurset vil kroppens fysiologiske og nevrologiske samspill reagere slik at du merker en umiddelbar endring. Dette vil igjen gi deg mulighet for mer nyttige tanke- og handlingsmønstre enn tidligere. Dette kan være vanskelig å tro, kanskje særlig for folk som har strevd lenge og som har opplevd at få eller ingen terapiformer synes å ha noen effekt. Men det er faktisk dette vi opplever på våre kurs, vi ser store endringer hos alle typer deltakere.

Dette er ikke en behandlingsform, kur eller terapi. Lightning Process er et treningsprogram basert på menneskets fysiologi. Metoden bygger på kunnskaper om fysiologi og nevrologi, og hvordan vi kan påvirke dette med blant annet språk og tanker.

Jeg vil hjelpe deg med å forberede deg til kurset, lære deg skritt for skritt hvordan metoden virker, og støtte deg etter kurset i hvordan du kan bruke metoden på alle livets områder. Se planlagte kurs her.