Få nyhetsbrev! Jeg lover å ikke sende oftere enn to i måneden, og du kan melde deg av når som helst.

Hva gjør du? De neste skrittene mot en positiv endring.

Lightning Process handler om deg og fremtiden din. Ettersom det er din fremtid, vil nettopp du spille den største rollen gjennom kurset. Du vil gjøre det meste av arbeidet og må være bestemt på å ville gjøre det. Det er derfor vi anbefaler at du er motivert og mer bestemt på å lykkes med kurset enn bare ”å gi det et forsøk”. Når det er sagt, vil du absolutt ikke være alene om jobben. Jeg vil være der for deg før, under og etter kurset for å hjelpe deg til å sette LP ut i livet på alle de områdene du ønsker.

Bestem deg for å lære hvordan Lightning Process kan gi deg de endringene du ønsker i livet ditt. Ring meg gjerne for å høre mer om kurset passer for deg, eller send meg en e-post: kristin@positivendring.no Når du har bestemt deg, sender du inn søknadsskjemaet for Lightning Process kurset.

Her kan du laste ned søknadsskjema.

Når jeg har mottatt søknaden kontakter jeg deg for en samtale per telefon. I denne samtalen kan vi bli bedre kjent, og jeg vil stille deg en del spørsmål for å sikre at du er så motivert og klar som jeg mener du bør være for å ha best mulig utbytte av kurset. Hvis jeg mener du ikke er klar nok, så vil jeg gi deg tips til lesestoff eller andre oppgaver for å hjelpe deg til å bli så klar som mulig. Hensikten er å sikre deg best mulig utbytte av kurset. Samtalen vil også gi deg muligheten til å stille spørsmål om kurset. Jeg ønsker ikke at du skal kaste bort tid og penger hvis jeg mener at kurset ikke er det rette for deg nå. Derfor har kurset også gode resultater. Du må fortsette med treningen etter kurset for å opprettholde resultatene til de fysiske endringene er automatisert. Det er viktig at du forstår dette før og underveis i kurset.